De Cursussen

Standaard cursussen
Crash cursussen
Cursussen op maat
Private courses
In-Company classes
Taalcursus per telefoon

Standaard cursussen:

Standaard cursussen staan open voor het generale publiek.

We beperken het aantal deelnemers tot een maximum van 6 studenten.

Crash cursussen:

Crash cursussen zijn ontwikkeld om de klant specifieke noden of skills aan te leren in een korte tijd zoals bevoorbeeld een presentatie, een interview, een vergadering of voor een reis naar het buitenland.

Cursussen op maat:

‘à la carte’ cursussen zijn aangepast aan de noden van een individu of bedrijf.  De te geven cursus wordt volledig geschreven rond de noden en verwachtingspatroon van de klant.

Een ‘à la carte’ cursus omvat afhangende van de noden van de klant algemene talenkennis, business language en specifieke industriële talen kennis.

Private courses

Een cursus op maat kan een privaat cursus zijn welke een flexibele planning toelaat gecombineerd met een juiste snelheid en moeilijkheidsgraad om de benodigde taalkennis te assimileren.

Deze cursussen zijn one-to-one opleidingen.

In-Company classes

Interactive cursussen die de objectieven van de studenten en het bedrijf overtreffen.

In-Company cursussen worden gegeven in het bedrijf en combineren talenkennis met specifiek bedrijfsjargon en specifieke noden aangegeven door de studenten.

We beperken het aantal deelnemers met een maximum van 6 studenten.

Taalcursus per telefoon

Learning a language was never that easy!

De cursus per telefoon biedt flexibiliteit en een exceptioneel leerproces waarbij de klant zich zeer snel de taal eigen maakt.

Daar deze manier van taalcursus een maximale concentratie vereist adviseren wij de klant om tijdens de sessies aan een bureau plaats te nemen om elke vorm van afleiding tot een minimum te herleiden.

De klant kan gebruik maken van onze diensten en een taal aanleren op kantoor, thuis of op verplaatsing (bv. Buitenland).

Dit leerproces is de meest flexibele methode bij Yotta Languages daar we deze service aanbieden elke dag van de week 7 op 7 en dit tussen 06h00 en 23h00.

Elke sessie duurt 30 minuten.